ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

 


Υπάρχει Εγγύηση Επιτυχίας
στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο;
 


"Κανείς δεν εγγυάται την επιτυχία σου. Οι ευκαιρίες, η τύχη και οι
χρονικές συγκυρίες, παίζουν κάποιο ρόλο.
Αλλά η σπονδυλική στήλη της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά,
η αποφασιστικότητα, ο καλός σχεδιασμός και η επιμονή!" 
Mia Hamm

Πραγματικό γεγονός ...

Πριν 3 μέρες έλαβα μια ερώτηση σχετικά με το βιβλίο «Το Χρυσωρυχείο του Ιντερνετ» και το ηλεκτρονικό εμπόριο

Η φίλη που μου έγραψε, είπε ότι επιθυμεί μια πραγματικά δραστική αλλαγή στη ζωή της. Δεν ήθελε απλά ένα γρήγορο «μερεμέτι».

Την ενδιέφερε η ιδέα ν’ αρχίσει την δική της επιχείρηση από το Διαδίκτυο και αναγνώρισε ότι η σειρά των 4 βιβλίων και η υποστήριξη προς τους «μαθητές» μας είναι κάτι μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα.


Μού είπε ότι είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει τις βήμα-προς-βήμα οδηγίες στο πώς να στήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση με βάση το Ίντερνετ.

Της άρεσε η εγγύηση

Εκτίμησε ιδιαιτέρως την ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ικανοποίησή της και την υπόσχεσή μου για επιστροφή των χρημάτων της, σε περίπτωση που το υλικό στο «Χρυσωρυχείο του Ίντερνετ» δεν την ευχαριστεί.
  

Ήθελε όμως και κάτι ακόμη ... ήθελε να της εγγυηθώ ότι η επιχείρηση που θα ξεκινούσε θα πετύχει. Ήθελε να εγγυηθώ ότι ο χρόνος της δεν θα πάει χαμένος κι ότι το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτυχίας θα αποδώσει στα σίγουρα για το τουριστικό γραφείο που σκόπευε να λειτουργήσει.

Η ιδέα της ήταν εξαιρετική!

Δε θ’ αποκαλύψω τις λεπτομέρειες, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας ενός εξειδικευμένου τουριστικού γραφείου σε συνδυασμό με τη δική της γνώση σ’ αυτό τον κλάδο, θα την έκανε πολύ, μα πάρα πολύ ευκατάστατη σε 3 έως 5 χρόνια.


Αν δεν τα κατάφερνε θα ήταν έκπληξη.

Σκέφτηκα αρκετά τι να της απαντήσω. Βεβαίως και τιμώ την εγγύηση ικανοποίησης που προσφέρω. Αλλά, όπως με οποιοδήποτε άλλο προϊόν, η εγγύηση του αποτελέσματος είναι ΑΔΥΝΑΤΗ.

Ναι, θα της επιστρέψω τα χρήματά της αν δεν μείνει ευχαριστημένη (η δική μου εγγύηση είναι εξωπραγματική).

Αλλά όχι, ΔΕΝ μπορώ να της επιστρέψω το χρόνο της.

Αποφάσισα να την ευχαριστήσω ευγενικά για το ενδιαφέρον της και σταμάτησα εκεί κάθε μας επικοινωνία.

1. Η εκ μέρους σου δράση είναι το σημαντικότερο κλειδί της επιτυχίας σου!

Ένα καλό πλουτοπαραγωγικό πρόγραμμα, σού δίνει όλα τα εργαλεία για να πετύχεις το στόχο σου.

Ο οδηγός «Δημιουργίας του Δικού σου Κερδοφόρου Site » σού δίνει λίστες ελέγχου και σχεδιαγράμματα δράσης, που σε υποχρεώνουν να εργαστείς προς τη σωστή κατεύθυνση για να ΠΕΤΥΧΕΙΣ!

Αλλά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι πράγματι θα πετύχεις.

Αν εφαρμόσεις μόνο ένα ή δυο πράγματα, θ' αρχίσεις να ξεχωρίζεις από τους ανταγωνιστές σου!

Για παράδειγμα, ο οδηγός «Δημιουργίας του Δικού σου Κερδοφόρου
Site
» σε παίρνει από το χέρι και σού δείχνει πώς να παρουσιάσεις με πελατοκεντρικό τρόπο τις λύσεις που παρέχει το προϊόν ή η υπηρεσία σου για το κάθε πρόβλημα του πελάτη σου.

Η συγκεκριμένη «δράση» του €μπορικού Πολεμιστή σε καθοδηγεί να επιλέξεις φράσεις που περιγράφουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις λύσεις που παρέχεις στους πελάτες σου.

Δεν έχω συναντήσει ΚΑΝΕΝΑ
site
σε ΚΑΝΕΝΑ κλάδο να κάνει αυτό το πράγμα.

Μόνο η εφαρμογή της παραπάνω ενέργειας σε κάνει να ξεχωρίζεις από τις ομοιογενείς μάζες των εμπορικά αναλφάβητων ανταγωνιστών σου.

Και φαντάσου, ότι αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τις εκατοντάδες, γεμάτες «δράσεις» σελίδες στο «Χρυσωρυχείο του Ίντερνετ».

Όμως, κανένα πρόγραμμα παραγωγής πλούτου, όσο καλό κι αν είναι, δεν μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πλούσιος, εκτός αν εφαρμόσεις τη γνώση που σού προσφέρει στον πραγματικό κόσμο.

Χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια

Πρέπει να εφαρμόσεις τα βήματα στησίματος κερδοφόρων ιστοσελίδων για να καταφέρεις να έχεις κερδοφόρες ιστοσελίδες.

Πριν αρχίσω την καριέρα μου ως ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, έπρεπε να επενδύσω πολύ χρόνο για να πάρω το δίπλωμα και την άδεια διδασκαλίας. Παρά τη σκληρή δουλειά, τα χρόνια μελέτης και τα χρήματα που έδωσα, το πτυχίο δεν μου έδινε ΚΑΜΙΑ εγγύηση ότι θα έβρισκα μαθητές.

Βρήκα μαθητές για το φροντιστήριό μου, μόνο όταν ΕΔΡΑΣΑ.

Έβαλα τον εαυτό μου στην αγορά.

Έγινα αποτελεσματικός πωλητής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, αφού έβαλα σε εφαρμογή τις τεχνικές πωλήσεων που έμαθα σε σεμινάρια πωλητών. Κι
αφού έμαθα το « προϊόν » μου , απέξω κι ανακατωτά !


Η δράση είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας. Αλλά δεν είναι το μόνο.

2. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις για να εμπνεύσεις τον εαυτό σου!

Μου προξενεί μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι αμέτρητοι άνθρωποι, σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο τους, συζητώντας για το τι ΔΕ θέλουν.

Όπως η φίλη, που είπε ότι δε θέλει να ξοδέψει χρόνο για να εφαρμόσει τις αποτελεσματικές τεχνικές του «Χρυσωρυχείου του Ίντερνετ», αν δεν έχει το αποτέλεσμά της εγγυημένο.

Ή όπως κάποιοι άλλοι που λένε ότι δε θέλουν να είναι φτωχοί ... ή δε θέλουν να είναι υπέρβαροι ... ή δε θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους.

Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι να αντιστρέψουν τις αρνητικές τους σκέψεις και ν’ ακολουθήσουν μια θετική προσέγγιση.

Να πουν στον εαυτό τους τι ΘΕΛΟΥΝ να έχουν από τη ζωή τους (θέλω να βγάζω 3.000 € το μήνα ... θέλω να κόψω το κάπνισμα ... θέλω τη δική μου επιχείρηση με βάση το Ίντερνετ). Μόνο έτσι ΕΜΠΝΕΕΙΣ τον εαυτό σου να δράσει και να πετύχεις το στόχο σου.

Η ενόραση του στόχου σε οδηγεί να τον πετύχεις.

Αν θέλεις να χάσεις βάρος, φέρε στο μυαλό σου τα ρούχα που θα φοράς μόλις χάσεις, ας πούμε 10 κιλά ... σκέψου ότι φοράς το αγαπημένο σου παντελόνι. Φαντάσου τα θετικά σχόλια που θα λάβεις από τους φίλους σου μόλις δουν τον «άλλο», υγιή εαυτό σου.

Κι αν θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, οραματίσου πώς θα αισθάνεσαι όταν θα μπορείς να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής των αγαπημένων σου προσώπων. Πώς θα μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά σου να σπουδάσουν και να προοδεύσουν. Και τι ωραίο που θα είναι το καινούριο σου αυτοκίνητο.

3. Μέτρησε την απόδοσή σου 

Η καταμέτρηση της απόδοσής του σχεδίου επίτευξης του στόχου σου, σε βοηθά ν’ αξιολογήσεις την αποτελεσματικότητα της δράσης σου.

Έτσι θ’ ανακαλύψεις ότι ίσως χρειάζεται να τροποποιήσεις το στόχο σου. Ή θέλεις μεν να επιτύχεις τον αρχικό σου στόχο, αλλά ανακαλύπτεις στην πορεία ένα ευκολότερο κι αποτελεσματικότερο τρόπο επίτευξης του στόχου σου.

Η Ελευθερία, για παράδειγμα, ανακάλυψε ότι το εισόδημα που έθεσε ως στόχο, μπορεί να προέλθει ευκολότερα και συντομότερα μέσω ενός
website
που έστησε, παρά από το κατάστημα καλλυντικών, που την «έβαζε μέσα».

Αυτό που της απομένει είναι να επικεντρωθεί στη βελτίωση και προώθηση του
eshop
και να εγκαταλείψει το πολυδάπανο κατάστημα.

Δε θα ανακάλυπτε ποτέ αυτή την κερδοφόρα επιλογή, αν δεν είχε στήσει αρχικά το
website της.

Μόνο ΕΣΥ μπορείς να καθορίσεις ποιος είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος και η καταλληλότερη δραστηριότητα για να διαθέσεις το χρόνο σου. Αλλά δεν θα μάθεις ποτέ, αν δεν μετρήσεις την απόδοση των ενεργειών σου.

4.  Μην σταματήσεις ποτέ να βελτιώνεσαι

Η «Αχίλλειος Πτέρνα» δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένας συμβολισμός των ατέλειωτων δυνατοτήτων των θνητών να βελτιώνονται μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Η ηθελημένη αυτοβελτίωση είναι στάση ζωής για τον €μπορικό Πολεμιστή (δεν απευθύνεται φυσικά στις μάζες, αλλά σε μια μικρή μειονότητα ικανών ανθρώπων που παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους).

Η παρόμοια Ιαπωνική αρχή της συνεχούς βελτίωσης το «κέιζεν» είναι σύμφωνα με κάποιους ακαδημαϊκούς, η αιτία που μετέτρεψε την ηττημένη Ιαπωνία, σε μια από τις δυνατότερες παγκόσμιες οικονομίες. Το «κέιζεν» σημαίνει εν ολίγοις ότι όλα μπορούν να γίνουν με καλύτερο τρόπο.

Αυτό ακριβώς θέλω να περάσω στους μαθητές του €μπορικού Οπλοστασίου. Θέλω να πιστέψεις ότι μπορείς ν’ ανακαλύψεις πάντα αποτελεσματικότερους τρόπους για να πετύχεις το στόχο σου.

Αν μια δράση σου είναι αρκετά αποτελεσματική, τότε εκτέλεσέ τη συχνότερα. Αν κάτι δε λειτουργεί, άφησέ το και δοκίμασε κάτι νέο.

Εγγύηση Επιτυχίας;

Παρά τις ατομικές μας διαφορές, όλοι μας έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό: Θέλουμε να πετύχουμε κάποιους  στόχους σε ορισμένους τομείς της ζωής μας.

Ο κάθε στόχος δεν είναι προορισμός ... είναι ταξίδι. Ταξίδι δοκιμών, πειραματισμών κι προσπαθειών να γίνεις καλύτερος στον τομέα του στόχου σου.

Θέλεις εγγύηση;

Ναι, σου εγγυώμαι ότι δε θα πετύχεις ΤΙΠΟΤΕ απολύτως, αν δε θέσεις σε εφαρμογή τις τέσσερις παραπάνω αρχές επίτευξης στόχων.

Μη διστάσετε να μου ζητήσετε οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 

Καλή επιτυχία!

 

Γιώργος Δροσουλάκης

Παρακαλώ στείλτε ερωτήσεις σας ή τα σχόλια σας (και τα αρνητικά) για το παρόν άρθρο  ΕΔΩ 

Έχεις ήδη ένα site  κι αναρωτιέσαι γιατί δεν πουλά ; Ή Διερωτάσαι πώς θα στήσεις τις επαγγελματικές σου ιστοσελίδες σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Τώρα υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις!

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ο Γιώργος Δροσουλάκης σε βοηθά να κτίσεις το δικό σου κερδοφόρο website , δείχνοντάς σου το πώς αντλεί το 50% των δικών του πελατών από το Ιντερνετ.

Αύξησε
 τα κέρδη σου μέσω του Διαδικτύου, ακολουθώντας τα αναλυτικά βήματα του βιβλίου «Μπορείς κι ΕΣΥ ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου χρησιμοποιώντας το χρυσωρυχείο του Ιντερνετ ... όποια δουλειά κι αν κάνεις!»Κι απόκτησε τα 4 ΔΩΡΕΑΝ Μοναδικά   Bonuses  που ολοκληρώνουν τη μέθοδο στο πώς ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου από το ηλεκτρονικό εμπόριο με τον οικονομικότερο και συντομότερο τρόπο.

Για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω του Ιντερνετ πάτησε ΕΔΩ


 

Ζήτησε κι ΕΣΥ ΤΩΡΑ το εντελώς ΔΩΡΕΑΝ   
e-Περιοδικό
€μπορικό Οπλοστάσιο
συμπληρώνοντας
το e-mail σου στην παρακάτω φόρμα εγγραφής!

Για να λαμβάνεις
το
ΔΩΡΕΑΝ
€μπορικό Οπλοστάσιο
γράψε το email σου:


 

 Γράψε τα γράμματα
στο 
παρακάτω πεδίο:
 
  

 

 


Το Χρυσωρυχείο
του Ιnternet!

ΒΙΒΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αν θέλεις κι ΕΣΥ ν' αυξήσεις τα κέρδη σου από το Internet
πάτησε
 
ΕΔΩ


 

 Αρχική
 η-Εμπόριο
 Εγγύηση επιτυχίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
 Λύση στην κρίση;
 SEO Ιστοσελίδες
 Μηχανές Αναζήτησης
 Δουλειά στο Ιντερνετ
 Ανάλυση Αίματος ενός Site
 1ος στο google.gr!
 Είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο απάτη;
 Πωλήσεις στο Ιντερνετ
 Λεφτά από το Ιντερνετ
 Πως να βγάλω Λεφτά από το Ιντερνετ
 Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ για Χρήμα
 Κατασκευή Ιστοσελίδας
 OUR GLOBAL IDEA
 η-Μάρκετινγκ
 Δωρεάν ιστοσελίδα
 eMail Marketing
 Κατασκευή Site
 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
 Επιχειρηματικό σχέδιο
 Πώς να βγάλω λεφτά
 Υπόδειγμα επιχειρησιακού σχεδίου
 Λέξεις Κλειδιά
 Το Μαρκετινγκ του Αϊ-Βασίλη
 Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα
 Πλεονεκτήματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου
 B-C E-Commerce
 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
 Ορολογία η-Εμπορίου
 Μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο
 affiliate Marketing network
 Μηχανές Αναζήτησης
 Καταχώρηση
 Διαφημιστικός κειμενογράφος
 Πληροφορίες για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
 Affiliates στην Ελλάδα
 Τι είναι e-Shop
 Κατασκευή eShop
 MLM Network Marketing On Line
 Site Map